Blädderblock – Tips och råd att tänka på.

Blädderblock är ett enkelt och bra alternativ om man ska hålla en konferens, redovisning eller vid annan undervisning som exempelvis i skolor.
Även på förskolor kan man använda blädderblock som ritpapper. Tänk på att använda pennor som är anpasade för blädderblock.

Det finns olika blädderblock att välja på.

Blädderblock finns med med olinjerade blad, randiga och rutiga. Välj ett alternativ av block beroende på användning. Många gånger går det åt mer än vad man tror och ibland behövs det kanske ett annat typ av blad. Så det kan vara en idé att ha ett alternativ med rutor på ena sidan och linjerad sida på den andra.
Hitta ditt blädderblock på Kontorsettan.online

Det är enkelt att byta mellan blocken.

För att det också ska vara enkelt att använda blädderblockstället är ställen oftast inte så tunga.  Då går det lätt att vika in och ställa undan när det inte behövs. Lika enkelt blir det att ställa fram när man behöver använda blädderblocken igen.

Det finns också blädderblockställ som är anpassade för att kunna fästa extra blad vid sidan. Det görs enkelt med extra utragbara armar på varje sida. Detta kan vara ett perfekt alternativ om man fortfarande vill visa fram något samtidigt som man fortsätter på ett annat blad.

Blädderblockställ finns i olika märke att välja ifrån.

Legamaster är ett exempel av märken som har ett stort sortiment av blädderblockställ samt annan Konferens och Presentationsutrustning.