Rapid kontorsmaterial

Rapid erbjuder användarvänliga kontorsprodukter inom områdena häftning och limning.

Med många års erfarenhet har Rapid kontorsmaterial blivit en viktig del inom området kontorsmaterial och kan alltid erbjuda det bästa utbudet och har alltid högsta kvalité på sina produkter.

Här visar vi några av produkterna från Rapid kontorsmaterial som Kontorsettan har att erbjuda.

rapid hålslag

Hålslag Rapid FC 12.
Denna hålslagare finns i färgerna grön, blå, röd, gul och svart och har handtag förstärkta i ABS-plast. Enkla att tömma och kan ta upp till 12 ark åt gången. Hålslag Rapid FC 12 är en viktig del av Rapid kontorsmaterial och passar perfekt till både hem, skolor och arbetsplatser.
Läs mer om Hålslag Rapid FC12

 

 

häftpistol

Häftpistol Rapid ECO.
Häftpistol gjort på återvunnen plast. En viktig del av Rapid kontorsmaterial är just miljöarbete. Denna häftpistol finns i svart och passar bra att använda på textiler och inredning. Passar perfekt för enklare bruk och mindre reperationer. Läs mer om Häftpistol Rapid ECO.

 

 

häftpistol-rapid

Häfttång Rapid K1.
Häftning är en viktig beståndsdel av sortimentet hos Rapid kontorsmaterial. En häftång i metall, perfekt till att försluta påsar, och dylikt. Häftdjupet är 55mm och den här tången kan ta upp till 50 ark åt gången.
Läs mer om Häfttång Rapid K1.

 

 

häftklammer

Häftklammer.
Häftklammer i en mängd olika storlekar och kvaliteter hittar du givetvis hos oss på Kontorsettan. Vi har häftklammer till de vanligast förekommande häftapparater och häftpistolerna på marknaden.
Läs mer om Rapid häftklammer 26/6 standard.

 

 

One thought on “Rapid kontorsmaterial

Comments are closed.