Sortering och förvaring

Sortera och Förvara

Hur håller man bäst ordning på arbetsplats och kontor?

För bäst ordning och reda behövs det möjligheter till sortering och förvaring. Alla papper behöver sorteras och hållas i rätt ordning. Pärmar, mappar eller plastfickor behöver då finnas till hands.

Vilket papper tillhör vilken mapp eller pärm?
Detta kan vara viktigt att skilja på för att enkelt kunna gå tillbaka och hitta det man söker. Plastfickor kan användas att ha lösblad i och kan användas enskilt eller med fördel sättas in i mappar och pärmar.
Papper som däremot ska behållas en längre tid för arkivering läggs i speciella arkivkartonger. Samla dessa och ställ på en lämplig plats.
Ordningen gör det inte bara enklare för dig utan också för att du snabbt ska kunna hitta det du söker om det skulle behövas.

Olika pärmar och mappar för effektiv sortering och förvaring som du kan köpa på Kontorsettan hittar man i sortimentet Arkivera och Förvara.

Det är viktigt att allt är i sin ordning om ni är flera som delar på alla dokument. Då ska det vara lätt att hitta och bäst är om man kan göra en snabb överblick.
Skriv namn på pärmar och mappar för att enkelt visa innehållet. Detta gör att man inte behöver öppna dem för att veta vad de innehåller.

Det behöver inte vara jobbigt och stökigt om ni bara gör det enkelt för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *